Få hjælp til at finde en billig rejse

Her på forsøger vi at hjælpe dig med at finde den billigste rejse – ligegyldigt om du søger fly, hotel eller en pakkerejse med begge dele.

For at finde den billigste rejse kan du bruge søgemaskiner som Momondo eller Skyscanner. Afhængigt om du nu end søger en rejse til sol og varme, eller en rejse til en storby, bør du vælge en specifik søgemaskine, da de er specialister på hver deres område.rejser

Sådan bør du vælge:

  • Har du brug for en pakkerejse med både fly og hotel, er FDM Travel det bedste valg. De er eksperter i skræddersyede pakkerejser til en lang række destinationer. De har ligeledes en lang række ferieboliger i Sydeuropa.
  • Ønsker du kun at bestille et hotel, er Hotels.com det oplagte valg. Her kan du søge blandt 80.000 hoteller og hotellejligheder over hele verden.
  • Skal du bare bruge en flybillet, er Travelstart det bedste valg. De er blandt Skandinaviens største rejsebureauer og kan tilbyde billige flybilletter fra en lang række flyselskaber.

Er du fleksibel omkring afrejse- og hjemrejsedato, kan det godt betale sig at søge med forskellige variationer. Nogle destinationer er f.eks. typiske business-steder, hvor priserne er højere på hverdage, mens andre er turistmål med højere priser i weekenden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>